Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Október 23-án (szombaton) zárva tartunk.

Prémium süntáp

Prémium süntáp afrikai fehérhasú törpesünik számára.
Ft
Tápunk 4 féle macska és kisméretű kutyatáp keverékéből áll, melyet kiegészítettünk szárított lisztkukaccal és szárított selyemhernyóbábbal. Választásnál ügyeltünk arra, hogy magas fehérjetartalommal és kevés zsírtartalma legyen.

A táp összeállításában figyelembe vettük az afrikai fehér hasúk természetbeli étrendjét. A vadonban rovarokat esznek, de sajnos fogságban ezektől csak elhíznának. Szinte lehetetlen lenne rendszeresen biztosítani számukra a rovarok változatos keverékét, amelyekre szükségük lenne minden tápanyag megszerzéséhez. Ezért a legegészségesebb, ha nagyon jó minőségű, száraz macskaeledelt fogyasztanak, magas fehérjetartalommal. Ez az étrendjük alapvető eleme, amelyet ki lehet egészíteni néhány rovarral, főtt hússal és néhány friss gyümölccsel / zöldséggel.

Etetési javaslat

Naponta 1-1,5 evőkanál száraz tápot kell biztosítanunk számukra. Ezt érdemes az est órákba 17-18 óra környékén, így a táp csörgésére vannak sünik akik már előbújnak és nem kell felkeltenünk azért, hogy kézbe vegyük.

Összetevők: Happy Cat, Applaws Adult, Hill's Adult, Hill's Adult Perfect Weight, szárított lisztkukac, szárított selyemhernyó

Garantált beltartalom:
Fehérje: min. 30%, max. 40%
Zsír: min. 10%, max. 15%
 

>> Csatlakozz FACEBOOK oldalunkhoz ITT << a rendszeres friss képekért, videókért!

Kapcsolatfelvétel


Zugló Kisállat:
Nyitvatartás: 10-18:30 óráig, Szombaton: 10-13 óráig
SimpleBreed ZuglókosállatZugló Kisállat: Budapest, 1147, Balázs utca 64.
Kövess a Facebookon!
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.