Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Prémium süntáp

Prémium süntáp afrikai fehérhasú törpesünik számára.
,- Ft
Tápunk 4 féle macska és kisméretű kutyatáp keverékéből áll, melyet kiegészítettünk szárított lisztkukaccal. Választásnál ügyeltünk arra, hogy magas fehérjetartalommal és kevés zsírtartalma legyen.

A táp összeállításában figyelembe vettük az afrikai fehér hasúk természetbeli étrendjét. A vadonban rovarokat esznek, de sajnos fogságban ezektől csak elhíznának. Szinte lehetetlen lenne rendszeresen biztosítani számukra a rovarok változatos keverékét, amelyekre szükségük lenne minden tápanyag megszerzéséhez. Ezért a legegészségesebb, ha nagyon jó minőségű, száraz macskaeledelt fogyasztanak, magas fehérjetartalommal. Ez az étrendjük alapvető eleme, amelyet ki lehet egészíteni néhány rovarral, főtt hússal és néhány friss gyümölccsel / zöldséggel.

ETETÉSI JAVASLAT

Naponta 1-1,5 evőkanál száraz tápot javasolt biztosítanunk számukra. Ezt érdemes az esti órákban 17-20 óra környékén megejteni. Így a táp csörgésére sok süni felébred, előbújik, és így nem kell felkeltenünk azért, hogy kézbe vehessük.

Garantált beltartalom:
Fehérje: min. 30%, max. 40%
Zsír: min. 10%, max. 15%

 

További javasolt termékek

>> Csatlakozz FACEBOOK oldalunkhoz ITT << a rendszeres friss képekért, videókért!

Kapcsolatfelvétel


Zugló Kisállat:
Nyitvatartás: 10-18:30 óráig, Szombaton: 10-15 óráig
SimpleBreed ZuglókisállatZugló Kisállat: Budapest, 1147, Balázs utca 64.
Kövess a Facebookon!
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az /info" style="color: #ac8c18 !important;">adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.