Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Tornádó törpesün taposó

Futókerék sünik és szíriai aranyhörcsögök számára.
Méretei: a kerék belső átmérője 30 cm - magassága kb. 35 cm - a keret szélessége a talpnál (legszélesebb pont) 40 cm


,- Ft
 Előnyei:

- Teljesen zajtalan - Sok futókerék zajos, idegesítően nyekerek, zörög, kerreg. A Tornádó Törpesün Taposó mellett azonban biztosan tudsz majd pihenni, hisz a kerék semmilyen zajt nem kelt. Csak a süni puha tappancsának kerékhez ütődése hallható.
- Könnyen tisztítható - Ez nagy előny, hisz a sünik sokszor a kerékbe végzik a dolgukat, amit aztán egy fa anyagú vagy egy fémrácsból készült futókerékből eltávolítani eléggé munkás. A Tornádó Törpesün Taposó kialakítása lehetővé teszi, hogy pár másodperc alatt szétszereljük, a tányér részt pár mozdulattal meleg víz alatt kitörüljük, majd fél perc alatt újra összeszereljük.

- Masszív és strapabíró - Mivel acél csapággyal van megoldva a forgó része, ezért biztosan nem fogja elkoptatni még a legvadabbul taposó süni sem. Nem válik nyekergővé, kopottá. A váz rész szintén erős, nem kopik, nem billeg.

- A sünik imádják, imádják, imádják - Kényelmesen lehet tekerni benne, így a sünik nagy rész napi több órát használja.

- Garancia - Akkor örülünk, ha a sünigazdik is elégedettek, így ha a sünid nem használja a Tornádó Törpesün Taposót, vagy ha Te bármilyen okból nem vagy vele teljesen elégedett, akkor a rendeléstől számított 14 napon belül visszavesszük.


További javasolt termékek

>> Csatlakozz FACEBOOK oldalunkhoz ITT << a rendszeres friss képekért, videókért!

Kapcsolatfelvétel


Zugló Kisállat:
Nyitvatartás: 10-18:30 óráig, Szombaton: 10-15 óráig
SimpleBreed ZuglókisállatZugló Kisállat: Budapest, 1147, Balázs utca 64.
Kövess a Facebookon!
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az /info" style="color: #ac8c18 !important;">adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.